Loading dogodki

Pretekli dogodki

dogodki Search and Views Navigation

Dogodek Views Navigation

junij 2019

Beach volleyball season opening

08.06.2019
Odbojkarska igrišča Pod Skalco, Kamnik, Maistrova ulica 15
Kamnik, 1241 Slovenija
+ Google Map

Odbojkarska igrišča Pod Skalco so nared za začetek nove poletne sezone odbojke na mivki! Že tako prijeten ambient ob Nevljici bomo v prihodnjih dneh posodobili še z novimi lučmi, da bomo v peskovniku lahko vse tja do 22. ure zvečer. Za ogrevanje bomo v soboto, 8. junija, organizirali uvodni BEACH VOLLEYBALL SEASON OPENING TURNIR MEŠANIH TROJK. Vabljeni vsi – abonenti, rekreativci, profiči, firbci. Ampak! Vsaka trojka mora vključevati vsaj eno žensko odbojkarico. Za najboljše ekipe imamo pripravljene praktične nagrade. Zbor…

Preberite več »

Regijski turnir – kvalifikacije za DP, U14

09.06.2019

Odbojkarski klub Kamnik vabi na kvalifikicijski turnir v odbojki na mivki na peščenih odbojkarskih igriščih Pod Skalco, ki bo to nedeljo, 9. junija, ob 9. uri. Turnir za mlade letnika 2006 in mlajše je eden izmed dveh turnirjev notranjske regije. Zaključni turnir, kjer se bodo zbrale najboljše regijske ekipe, bo v Ljubljani. Vabljeni tekmovalci in navijači!

Preberite več »

maj 2020

Beachvolley odpira svoja vrata!

27.05.2020 - 30.11.2020

Odbojkarska igrišča Pod Skalco so nared za začetek nove poletne sezone odbojke na mivki! V zimskem času smo bili pridni in igrišča osvežili z novo mivko, poskrbeli pa smo tudi za izboljšano razsvetljavo, da boste v peskovniku lahko uživali vse do 22. ure zvečer. Termini za rezervacijo so še na voljo. Svojega poišči in rezerviraj na https://beach-calcitvolley.si/rezervacija/. Se vidimo na mivki!

Preberite več »
+ Izvozi dogodke