Iz šolskih klopi na odbojkarski tabor

Iz šolskih klopi na odbojkarski tabor

Poletna ekipa OK Kamnik se že veseli, da bo takoj po koncu šolskega leta na odbojkarskih igriščih Pod skalco znova pozdravila mlade odbojkarje. Tudi letos se na najlepši plaži v mestu obetata dva tedna odbojkarskih vragolij.  

Med 29. junijem in 3. julijem ter 6. in 10. julijem se bosta na odbojkarskih igriščih Pod Skalco odvila že tradicionalna poletna tabora odbojke na mivki. Tabora bosta potekala pod budnim nadzorom trenerke Katarine Vraber z izkušenimi pomočniki iz vrst trenerjev Calcit Volleyja. Tabora sta namenjena otrokom do 15. leta starosti, odbojkarsko predznanje pa ni pomembno, saj bodo treningi prilagojeni otrokovim sposobnostim. Tako bo prav vsak mali odbojkar ali odbojkarica lahko nadgradil/a svoje odbojkarsko znanje.

Otrokom želimo ponuditi športno, poučno in zabavno preživljanje počitnic, zato bosta tabora tudi letos uravnotežena kombinacija treningov in zabave. Dopoldnevi bodo namenjeni osvajanju novih veščin igranja odbojke na mivki, po kosilu pa bo sledilo kopanje na bazenu. V petih dneh športnih dogodivščin želimo otroke naučiti sodelovanja, zdrave tekmovalnosti, pripadnosti ekipi, komunikacije s soigralci, vztrajnosti in odgovornosti.

Na taborih bomo posebno pozornost posvečali zdravju in zaščiti pred širjenjem koronavirusa ter dosledno upoštevali navodila NIJZ. Ker pa velja, da bo tabor varna in nepozabna izkušnja, če bomo pravila igre upoštevali čisto vsi udeleženi, vas pozivamo, da si z otroki podrobno preberete higienska priporočila za preprečevanje širjenja okužb. Na tabor naj prihajajo le otroci, ki ne kažejo vidnih znakov okužbe in ki niso bili v stiku z okuženim.

Cena petdnevnega poletnega tabora Pod Skalco je 50 evrov in vključuje dnevno tri ure treninga na mivki, dve uri kopanja, kosilo in majico tabora. Otroci morajo s seboj imeti opremo za mivko: majico, hlačke in sončna očala. Obvezne so tudi superge, nogavice in trenirka. Za zaščito priporočamo tudi sončno kremo in pokrivalo, za kopanje pa naj ne pozabijo na kopalke in brisačo.

Če želite, da vaš otrok aktivno preživi del poletja, ga čim hitreje prijavite na številki 041 863 652 (Katarina Vraber, organizacijski vodja) ali prek e-poštnega naslova info@calcitvolley.si. Ne pozabite pripisati podatkov vašega otroka ter želenega termina tabora!

PS: Vnaprej vas opozarjamo: ko se otrok enkrat udeleži našega tabora, se želi naslednja leta ponovno zabavati z nami!

Komaj čakamo na poletje!