Poletna beachvolley šola na mivki Pod skalco

Poletna beachvolley šola na mivki Pod skalco

Iščete zanimivo in aktivno poletno dejavnost za svoje otroke? Morda ste jo pravkar našli! Z veseljem vabimo vaše najmlajše na tečaj odbojke na mivki, ki je namenjen izključno otrokom, mlajšim od 15 let.

Podrobnosti na hitro

 

Termin: ves julij in avgust dopoldan

Trajanje treninga: 90 min

Lokacija: Odbojkarska igrišča Pod skalco

Starostna skupina: do 15 let

Cena: 30 € za celoten tečaj

Naši izkušeni in prijazni trenerji bodo otroke naučili osnov odbojke na mivki. Z interaktivnimi vajami in zanimivimi igrami bodo otroci razvijali odbojkarske spretnosti, ekipni duh in komunikacijske veščine. V zabavnem in spodbudnem okolju bodo izboljšali koordinacijo, okretnost in telesno pripravljenost. Za nekaj tekmovalnega naboja se bodo pomerili v prijateljskih tekmah proti drugim udeležencem. Predvsem pa bodo poletje uživali na soncu, pesku in svežem zraku, ob tem pa ostali aktivni in spoznali tudi kakšnega novega prijatelja.

Ne odlašajte s prijavami

 

Ne zamudite te fantastične priložnosti, da se vaš otrok uči, raste in preživi nepozabno poletje na mivki v mestu! Prijavite ga v našo poletno beachvolley šolo s klikom na povezavo.

Prijave zbiramo le do 15. junija!

Za treninge bodo otroci potrebovali udobna športna oblačila in obutev, primerno za pesek, zaščito pred soncem, pokrivalo in sončna očala, steklenico za vodo.

Naj bo poletje polno sonca in nasmehov!