Rekreativni turnir v odbojki na mivki za Pokal Kamnika

Rekreativni turnir v odbojki na mivki za Pokal Kamnika

V soboto, 29. maja, bo na igriščih Pod skalco potekal prvi izmed treh letošnjih turnirjev za Pokal Kamnika. Ljubitelji odbojke na mivki, vabljeni, da se nam pridružite na odprtju sezone odbojke na mivki v Kamniku na zunanjih odbojkarskih igriščih.


Začetek turnirja bo ob 10:30, zbor vseh ekip pa ob 10:00. Igralo se bo ločeno v moških in ženskih dvojicah (moški na enem igrišču, ženske na drugem). Prijavnina znaša 20 € na ekipo, vključuje malico in eno pijačo po izboru.

Najboljše tri ženske in najboljše tri moške ekipe na turnirju bodo prejele priznanja in praktične nagrade.  Po koncu vseh treh turnirjev bomo podelili finančne  in  praktične nagrade najboljšim trem ekipam v skupnem seštevku. Način tekmovanja bo določen na dan turnirja glede na število prijavljenih ekip.

Prijave sprejemamo na e-poštnem naslovu calcit.volleyball@gmail.com do zapolnjene 12. ekipe (12 ženskih, 12 moških ekip). Prijava mora vsebovati imena in priimke igralcev, ime ekipe in kontaktni podatek predstavnika ekipe (e-mail in telefon). Prijavnina se poravna na dan turnirja pred začetkom tekem.

Se vidimo na mivki!