Tretji rekreativni beachvolley turnir za pokal Kamnika

Tretji rekreativni beachvolley turnir za pokal Kamnika

V soboto, 11. septembra, se bo na peščenih igriščih Pod skalco odvijal tretji, še zadnji beachvolley turnir za pokal Kamnika. Vabljeni vsi ljubitelji odbojke na mivki, da se nam pridružite na zaključku poletne sezone v Kamniku.

Začetek turnirja bo ob 10:30, zbor vseh ekip pa ob 10:00. Igralo se bo ločeno v moških in ženskih dvojicah (moški na enem igrišču, ženske na drugem).

Prijavnina znaša 20 € na ekipo, vključuje pa malico in eno pijačo. Najboljše tri ženske in najboljše tri moške ekipe na turnirju prejmejo praktične nagrade. Podelili bomo tudi končne finančne (100,00 € za 1. mesto, 60,00 € za 2. mesto in 40,00 € za skupno 3. mesto v ženski in moški konkurenci) nagrade najboljšim trem ekipam v skupnem seštevku. Način tekmovanja se bo določil na dan turnirja glede na število prijavljenih ekip.

Prijave so možne na email: calcit.volleyball@gmail.com do zapolnjene 12. ekipe (12 ženskih, 12 moških ekip) oziroma najkasneje do četrtka 9. septembra 2021. Prijava mora vsebovati imena in priimke igralcev, ime ekipe in kontaktni podatek predstavnika ekipe (e-mail in telefon). Prijavnina se poravna na dan turnirja pred začetkom tekem.

Se vidimo na mivki!