Odbojkarski živ žav in poletne radosti na mivki Pod skalco 2023

Odbojkarski živ žav in poletne radosti na mivki Pod skalco 2023

Poletna ekipa OK Kamnik se že vneto pripravlja na konec šolskega leta, saj ta prinaša dva tedna odbojkarskih vragolij na mivki Pod skalco. Osnovnošolski otroci, ki bi radi v poletje skočili z obilico športa in zabave, ne zamudite prijav na Calcitov odbojkarski tabor Pod skalco 2023. Le-te potekajo do konca maja oziroma do zapolnitve mest.

Med 26. in 30. junijem ter 3. in 7. julijem se bosta na odbojkarskih igriščih Pod skalco znova odvila Calcitova poletna tabora odbojke na mivki. Pod vodstvom izkušene trenerke Katarine Vraber in njenih trenerskih kolegov bodo nadobudni mladi športniki trenirali in usvajali nove odbojkarske veščine, predvsem pa dneve preživljali v dobri družbi na svežem zraku in poletnem soncu.

Tabora sta namenjena otrokom do 15. leta starosti ne glede na odbojkarsko predznanje. Treningi bodo prilagojeni njihovim sposobnostim, tako da bo prav vsak udeleženec lahko nadgradil svoje odbojkarsko znanje. Dopoldnevi bodo namenjeni odbojki, kjer se bomo učili novih odbojkarskih tehnik in trikov. Dogajanje bomo popestrili z družabnimi igrami na mivki, po kosilu pa se bomo vsak dan hladili na sosednjem bazenu. Na obisk bomo povabili znane odbojkarice in odbojkarje in jih izzvali na mivki, teden pa bomo zaključili s turnirjem. V primeru slabega vremena bomo aktivnosti preselili v športno dvorano OŠ Stranje.

Podrobnejši urnik dejavnosti:

8.00 – 9.00: prihod na tabor

9.00 – 12.00: treningi

12.00 – 13.00: kosilo in počitek v senci

13.00 – 15.00: kopanje na bazenu

15.00 – 15.30: odhod domov

V petih športnih dneh želimo otrokom prikazati pomen sodelovanja, zdrave tekmovalnosti, ekipnega duha in vztrajnosti. Cena petdnevnega tabora Pod skalco je 100 evrov in vključuje dnevno tri ure treninga na mivki, kosilo, dve uri kopanja na bazenu, vsak udeleženec pa domov odnese spominsko darilo.

Prijave sprejemamo na povezavi do 31. maja 2023. Dodatne informacije dobite pri Katarini na številki 041 863 652.

Kaj bomo potrebovali? Kratke majice in kratke hlače, sončna očala, pokrivalo in sončno kremo, bidon, rezervna oblačila, tudi kaj z dolgimi rokavi za vsak slučaj, kopalke in brisačo, natikače in superge.

P.S.: Vnaprej vas opozarjamo: ko se otrok enkrat udeleži našega tabora, se želi naslednja leta ponovno zabavati z nami!

Se vidimo na mivki, komaj vas že čakamo!