Rekreativni mešani 4×4 beachvolley turnir prvič v Sloveniji

Rekreativni mešani 4×4 beachvolley turnir prvič v Sloveniji

Sonce, pesek in živahen športni duh se bodo združili v nepozabnem rekreativnem turnirju v odbojki na mivki 4×4, ki bo prvič v Sloveniji potekal prav na Odbojkarskih igriščih Pod skalco. Sredi sončnega junija se bomo zbrali na čudovitem peščenem prizorišču v Kamniku, da skupaj ustvarimo nepozaben turnir.

Podrobnosti o dogodku:

  • Datum: 24. junij
  • Čas:  od 10. ure naprej
  • Lokacija: Odbojkarska igrišča pod skalco, Kamnik

Turnir v Slovenijo prinaša svež veter in novo različico odbojke na mivki. Sestavite svojo ekipo in se pripravite na napete dvoboje na mivki.  Turnir bo potekal v duhu pravil odbojke na mivki, sistem tekmovanja pa bomo prilagodili številu prijavljenih ekip. Vsaka ekipa lahko šteje do največ šest članov, pri čemer morajo biti na igrišču po dve ženski in dva moška člana ekipa.

Pripravili bomo hrano in pijačo, da se boste lahko osvežili med dvoboji. Poleg tega najboljše ekipe čakajo tudi nagrade. S praktičnimi in denarnimi nagradami bomo nagradili vaš trud in uspeh.

Če želite sodelovati na tem nepozabnem turnirju, vne odlašajte s prijavami preko elektronske pošte na naslov ziva.griljc@gmail.com. V prijavi navedite ime ekipe in imena članov. Prijavnina znaša 10 € na osebo.

Se vidimo na mivki!