Sezona odbojke na mivki je tu!

Sezona odbojke na mivki je tu!

Končno smo dočakali sonce in vroče poletne temperature, da lahko za vas znova odpremo priljubljeno plažo sredi Kamnika! Športni park Odbojkarska igrišča Pod Skalco je pripravljen za vse, ki si želijo poletne dni preživeti aktivno ob igranju odbojke na mivki ali ulične košarke.

V športnem parku Pod Skalco potekajo še zadnja dela pred današnjim odprtjem igrišč za odobjko na mivki in ulično košarko. Igrišča bodo obratovala vse do zgodnje jeseni vsak dan od 8. do 22. ure. Cena najema igrišča za 90 minut v dopoldanskem času znaša 8 EUR, popoldan 15 EUR, na voljo pa je tudi nekaj zadnjih terminov za abonente. Podrobnejše informacije o rezervaciji dobite na e-naslovu beach@calcitvolley.si ali številki 041 325 872, za sveže novice s kamniške mivke pa spremljajte tudi Facebook in Instagram profil Odbojkarska igrišča Pod Skalco.

Pestro turnirsko dogajanje na mivki

V času poletne sezone se bo na peščenih igriščih Pod Skalco v Kamniku odvilo kar nekaj zanimivih turnirjev. Začeli bomo že v sredo, 5. junija, ko v Kamnik prihaja replika pokala EuroVolley. V soboto se bomo zbrali na prvem turnirju, ki bo tokrat v znamenju menaših trojk. Dan kasneje bodo kamniško mivko okusili deklice in dečki, ki se bodo pomerili na kvalifikacijskem turnirju za državno prvenstvo U14.