Šola odbojke na mivki z Miho Plotom, živahna rekreacija na kamniški mivki

Šola odbojke na mivki z Miho Plotom, živahna rekreacija na kamniški mivki

Na odbojkarska igrišča Pod skalco se vrača šola odbojke na mivki pod vodstvom Mihe Plota. Potekala bo vsak junijski petek zvečer, prijavite se lahko do konca maja.

Po lanskoletni premierni sezoni šole odbojke na mivki se ta ponovno vrača na kamniško mivko. Petkovi junijski večerni treningi so namenjeni vsem, ki so vam ljubi poletni športi. In to ne glede na to, koliko ste stari, koliko odbojkarskega predznanja imate in v kakšni pripravljenosti ste. Z Miho Plotom, izkušenim vaditeljem mladih odbojkaric in odbojkarjev na mivki, boste trenirali tehniko in fizično pripravo. V štirih večernih treningih vam bo razkril še marsikateri trik na mivki in vas popeljal do napredka v igri.

Treningi bodo na peščenih igriščih Pod skalco potekali vsak petek zvečer med 20.30 in 22. uro, prvič 3. junija. Prijavnina za junijsko šolo odbojke na mivki znaša 40 evrov in vam poleg treningov prinaša tudi bidon in majico. Treninge bomo izvedli, v kolikor bo prijav najmanj šest, da pa bodo ti kar najbolje izkoriščeni, smo število udeležencev omejili na največ 12 oseb.

Prijave zbiramo na povezavi, za več informacij je Miha dosegljiv na 040 265 577.

Se vidimo na mivki!