Tri, štiri, mivka Pod skalco se odpira zdaj!

Tri, štiri, mivka Pod skalco se odpira zdaj!

Športni park Odbojkarska igrišča Pod skalco je pripravljen na poletje in čaka, da ga zapolnijo ljubitelji poletnih športov. Zberite ekipo, rezervirajte svoj termin in pridite na mivko. Odpiramo že 15. maja.

Mivka na dveh igriščih čaka na ljubitelje beachvolleyja. Prostih je še nekaj zadnjih terminov ob torkih in petkih zvečer. Zberite ekipo in rezervirajte svoj termin na beach@calcitvolley.si.. Igrišča so razsvetljena, na voljo urejeni tuši in tudi garderobni prostori, kamor lahko varno pospravite osebne predmete.

Za mlajše od 15 let, ki želeli svoje poletje aktivno preživeti na mikvi, bo na odbojkarskih igriščih Pod skalco potekala Šola odbojke na mivki za mlade. Treningi bodo pod strokovnim vodstvom vsaj dvakrat tedensko po 90 minut potekali ves julij in avgust v dopoldanskih terminih. Cena poletne šole je 30 evrov. Prijave so obvezne. Vaše otroke prijavite pri trenerjih, ki so jih to sezono trenirali. Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na mailu: kamnikbv@gmail.com.

Igrišča Pod skalco bodo to poletje gostila tudi  rekreativne turnirje odbojke na mivki. Za termine in preostale podrobnosti spremljajte našo spletno stran www.beach-calcitvolley.si in Facebook, kjer vas bomo obveščali o dogodkih.

Športni park lahko najamete tudi za praznovanje rojstnih dni ali druženje s prijatelji po veljavnem ceniku (60 € za peturni najem in 100 € za celodnevni najem). Ponujamo vam celoten objekt s sanitarijami, tuši in hladilnikom, da bo pijača ostala hladna, lahko pa si prinesete tudi žar za piknik. Za najem nam pišite na beach@calcitvolley.si.

Na igriščih Pod skalco ste dobrodošli tudi ljubitelji ulične košarke in vsi, ki iščete poletno osvežitev v senci prijetnega lokala.

Utripu z mivke Pod skalco lahko sledite na Facebooku in Instagramu.

Se vidimo na mivki!