V juliju in avgustu Pod skalco poletni treningi odbojke na mivki

V juliju in avgustu Pod skalco poletni treningi odbojke na mivki

Letošnje počitnice bodo drugačne, a nič manj zabavne. Pravzaprav bomo poskrbeli, da bodo še bolj aktivne kot sicer. Prihajajo poletni treningi odbojke na mivki na igriščih Pod skalco!

Odbojkarski treningi so namenjeni vsem že vadečim otrokom od 11. do 16. leta, za trenersko piščalko pa bo izkušena trenerka OK Kamnik, Tanja Božinović. Ponedeljki in srede so rezervirani za dekleta, torki in četrtki za fante, ob petkih pa se bo na mivki odvijal tekmovalni dan, ko bomo z vsemi vadečimi  organizirali turnir.

Ker vemo, da otroci močno pogrešajo družbo in žogo, smo letos prvič poskrbeli, da se bo v Kamniku organizirano treniralo vse dni poletja. A poletja morajo biti brezskrbna, zato bodo tudi treningi na mivki precej bolj sproščeni kot v dvorani. Popestrili jih bomo z raznolikimi spretnostnimi in sodelovalnimi igrami, podkrepljenimi z bogatim odbojkarskim znanjem trenerke Tanje s pomočniki.

Nič skrbeti, aktivnosti bodo usklajene s priporočili NIJZ. Varnost in zdravje sta na prvem mestu, takoj za tem pa pride šport ?.

V primeru večjega zanimanja bomo organizirali dodatno skupino.

Če bodo temperature zelo visoke, bomo s treningi pričeli nekoliko bolj zgodaj.

Prijave: tanja_bozinovic@yahoo.com

Mladi odbojkarji, vabljeni na mivko!