Ženski in moški turnir Pod skalco Open 2022

Ženski in moški turnir Pod skalco Open 2022

Kamniška mivka je pripravljena na poletje in prvega izmed treh letošnjih turnirjev za rekreativce. Ljubitelji odbojke na mivki, vabljeni, da se nam 4. junija pridružite na odprtju sezone odbojke na mivki na zunanjih odbojkarskih igriščih.Začetek turnirja bo ob 9:00, zbor vseh ekip pa ob 8:30. Igralo se bo ločeno v moških in ženskih dvojicah (moški na enem igrišču, ženske na drugem). Prijavnina znaša 20 € na ekipo, vključuje malico in eno pijačo po izboru.

Turnir bo veljal kot zaključni turnir lanskoletne nedokončane serije za pokal Kamnika. Prištele se bodo točke iz lanskih dveh turnirjev, kar bo upoštevano tudi pri samem sistemu tekmovanja.

Najboljše tri ženske in najboljše tri moške ekipe na turnirju bodo prejele praktične nagrade. Podelili bomo tudi končne finančne (100,00 eur za 1. mesto, 60,00 eur za 2. mesto  in 40,00 eur za skupno 3. mesto v ženski in moški konkurenci)  nagrade najboljšim trem ekipam v skupnem seštevku. Način tekmovanja bo določen na dan turnirja glede na število prijavljenih ekip.

Prijave sprejemamo na e-poštnem naslovu mihaplot@gmail.com. Prijava mora vsebovati imena in priimke igralcev, ime ekipe in kontaktni podatek predstavnika ekipe (e-mail in telefon). Prijavnina se poravna na dan turnirja pred začetkom tekem.

Trenutni vrstni red po dveh turnirjih za Pokal Kamnika:

Ženske ekipe:
Ogrin/Bukovec 6 točk
Long Distance (Seničar/Saje) 6 točk
Golob/Pavlič 6 točk
Mi2 (Schnabl/ Kocjan) 6 točk
Lipovšek /Krevl 1 točka
Griljc/Adžić 1 točka

Moške ekipe:
Addict (Juvančič/Zupančič) 8 točk
Istok i zapad ( Novak/Weis) 6 točk
Možakarja (Šenica/Veronik) 4 točke
Berčič/ Markun 4 točke
Memorial J.P. (Mujanovič, Jančič) 2 točki
Monster duo ( Podbregar/ Okorn) 2 točki

 

Se vidimo na mivki!